Tilausehdot

Länsi-Suomen digitaalinen palveluvalikoima kuuluu veloituksetta kaikkiin tilausvaihtoehtoihin, joissa on mukana painettu lehti. Digitaaliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä LS-näköislehti sekä LS-näköislehtiarkisto vuodelta 2005. Mobiilikäyttäjille on lisäksi ladattavissa LS-sovellus, josta löytyy LS-mobiili eli painetun lehden sisältö digitaalisena, näköislehdet: Länsi-Suomi, Raumalainen ja Sanoma Media Rauma Oy:n erikoisjulkaisut, LS24.fi -sivuston tuoreet jutut ja uutiset, LS-etukortti, jossa on paljon paikallisia etuja tilaajillemme sekä paikkakuntakohtainen sää.

Länsi-Suomi on mahdollista tilata ilman painettua lehteä. LS Digi -pakettiin kuuluvat kaikki edellä mainitut tuotteet.

Kestotilaus jatkuu ilman eri uudistusta niin kauan kuin itse haluat. Tilaus laskutetaan sovituin välein kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaan. Kestotilaus on aina edullisempi kuin määräaikaistilaus. Kerran vuodessa maksettava kestotilaus on edullisin.

Uudeksi kestotilaukseksi katsotaan talous, johon ei kestotilausta ole kuuteen (6) kuukauteen tilattu.

Ilmoitus kestotilauksen irtisanomisesta tai laskutusvälin muuttamisesta tulee olla tilaajapalvelussa viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen laskutusjakson päättymistä.

Pohjoismaiden ulkopuolelle Länsi-Suomen painetun lehden voi tilata vain tilaajapalvelustamme, jolloin tilausmaksuun lisätään voimassa oleva postimaksu.

Postitetun laskun paperilaskulisä on 2.90 €/lasku.

Tilaajapalvelumme palvelee sähköpostitse ja maksuttomassa palvelunumerossa (ma-pe klo 8–16)
tilaukset@lansi-suomi.fi tai puh. 0800 39 8338.